kulturos-naktisArtboard 1

Sapnuojame naują sezoną: iš 84 į 85

Renginio laikas: 10:00-05:00

Lietuvos nacionalinio dramos teatro stiprių pojūčių sezonas užsidaro! Bet ant slenksčio – jau 85-asis, žadantis naujas svarbias temas trijose scenose. Belaukiant naujų spektaklių bilietų prekybos pradžios, LNDT kviečia aptarti besibaigiantį, ryškų ir įvairių reakcijų sulaukusį sezoną, prasidėjusį provokuojančia fraze „Neik į teatrą“, bei sužinoti šiek tiek daugiau apie tai, kas laukia rudenį.

Kviečiame visą dieną ir naktį praleisti teatre. Birželio 7 d., penktadienį, nuo 10 val. ryto prie teatro centrinio įėjimo įsikurs „Radio Vilnius“, ir visą dieną gyvai transliuos diskusijas apie karščiausius teatro įvykius. Vakare, po pokalbių, visi kviečiami „Kultūros naktį“ pasitikti su specialia muzikine programa, kurią pristato projekto partneris „Radio Vilnius“ ir „Vilniaus vandenys“. Joje laukia sparčiai kylančios atlikėjos dj nevykele gyvas pasirodymas ir IY Eureka muzikinė selekcija. Po to laukia naktis teatro fojė – žiūrovai kviečiami ateiti sapnuoti naują sezoną su ansamblių „Synaesthesis“ ir „Melos“ atliekamu kompozitoriaus Dominyko Digimo 8 valandų trukmės kūriniu „Ką sapnavai?“, o šeštadienio rytą prekyboje pasirodys jau naujo, 85 sezono bilietai.

REIKALINGA REGISTRACIJA: tik vienai daliai programos: „Ką sapnavai?“ – norintys miegoti teatre ir naują sezoną susapnuoti turi pasiimti miegmaišius, jogos kilimėlius, dantų šepetėlius bei prieš tai būtinai iš anksto užsiregistruoti. Miegamų vietų skaičius ribotas.

DAUGIAU INFORMACIJOS: www.teatras.lt

PROJEKTO VYKDYTOJAS: BĮ Lietuvos nacionalinis dramos teatras ir „Radio Vilnius““

Programa

10:00-20:00 tiesioginės „Radio Vilnius“ transliacijos tema „Tai eiti į teatrą ar neiti? Lietuvos teatras šiandien“

20:00- 22:00 Vilniaus Vandenys x Radio Vilnius: dj nevykele (LIVE) ir IY Eureka

22:00-05:00 „Ką sapnavai?“ – norintys miegoti teatre ir naują sezoną susapnuoti turi pasiimti miegmaišius, jogos kilimėlius, dantų šepetėlius bei prieš tai būtinai iš anksto užsiregistruoti. Miegamų vietų skaičius ribotas. www.teatras.lt

Meniu